• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 374378
Norrøna

Falketind Octa Hood M's

olive night/olive drab M

2 399,-

1 på nettlager
Farge: olive night/olive drab
Velg størrelse
Allsidig, vindavstøtende mellomlag!
Dette tekniske mellomlaget er laget for fjellklatring året rundt, men passer utmerket til generelle utendørsaktiviteter som fotturer og skiturer.
Det er brukt et unikt, sveiset stoff som hovedmateriale: Octa-fôret gir god og lett isolasjon samt svært effektiv fukttransport, og warm2-ytterstoffet sikrer god varme, slitestyrke og vindmotstand samtidig som det gir god fukttransport.
Warm2-ytterstoffet er et 100 % resirkulert, finstrikket polyesterstoff som er svært mykt, vindbestandig og PFC-fritt, med DWR-behandling for ekstra beskyttelse. Fôret er et lett Octamateriale med en flerkanalkonstruksjon som er svært åpen slik at kroppsvarmen kan slippes ut kontinuerlig, og holde deg komfortabel under aktivitet. For å optimalisere luftstrømmen er materialet bak og under armene et resirkulert polyesterstretchmateriale som gir utmerket fukttransport og pusteevne.
Jakken har en teknisk passform med Y-snitt og formsydde ermer for god bevegelse når du klatrer. Lenger rygg på jakken gir ekstra beskyttelse. Ingen sømmer på skuldrene gjør at du slipper gnissing mot huden når du har på deg en ryggsekk.
  • Hette som passer over luer.
  • Én brystlomme.
  • To håndlommer.
  • Mansjetter med tommelhull.
Vekt - 352 g

Hvem passer denne for?

For den som ønsker et digg mellomlag!
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøvennlig produksjon, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Frikjøring, Topptur, Tur
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager