• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 385309
Norrøna

/29 Mid MerinoUll Beanie

rhubarb melange

799,-

4 på nettlager
4 i vår butikk i Oppdal
Farge: rhubarb melange
Svært myk førsteklasses lue laget i Europa.
Denne luen er det perfekte tilbehøret til dine neste utendørseventyr. Norrøna bruker RWS-sertifisert 100 % 19,5 mikron ekstra fin merinoull i en 2-lags, strikket lettvektskonstruksjon, fordi merinoull er varm, myk mot huden og er antilukt og temperaturregulerende. Innsiden er fôret med polyester for ekstra myk varme og vindbeskyttelse.

Luen har en normal passform.
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Dame, Herre
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager