• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 395362
NNormal

Race Tank W's

black M

650,-

2 på nettlager
Farge: black
Velg størrelse

Miljøvennlig og lett løpesinglet

Race Tank er laget av 90% resirkulerte materialer, og tilbyr en uslåelig pusteevne og en ekstremt lett følelse. Tanken er designet for holdbarhet og minimal miljøpåvirkning, med en fjærlett design kombinert med robust styrke. Den er laget med en racerback-form for optimal bevegelsesfrihet under intens trening.

Hvem passer denne for?
Passer for alle som ønsker en miljøvennlig, lett og slitesterk trenings tanktopp.

  • 90% resirkulerte materialer
  • Uslåelig pusteevne
  • Ekstremt lett og behagelig
  • Holdbar og robust design
  • Racerback-form for optimal bevegelsesfrihet
  • 86% resirkulert polyester
  • 14% elastane
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjelløping
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager