• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
35 %
x
Varenr: 382943
NNormal

Race Tank W's

multicolor L

Nå 488,-

750,-
2 på nettlager
Farge: multicolor
Velg størrelse
Lettere og mer luft!

Race Tank er en lett og luftig tank laget av 90% resirkulert PES og er ekstremt slitesterk. Kommer garantert til å bli en släger på varme sommerdager.

NB: kommer med solbrent-garanti!

  • Lett
  • Luftig
  • Slitesterk

Vekt - N/A g

Materiale:

  • 90% resirkulert PES
  • 10% elastan
  • Laget i Portugal

Sesong: s 2023 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjelløping
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager