• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
35 %
x
Varenr: 382967
NNormal

Race T-Shirt W's

white S

Nå 585,-

900,-
1 på nettlager
Farge: white
Velg størrelse
Lett, slitesterk og miljøbevisst!

NNormal Race Shirt er den eneste skjorten du trenger enten du løper konkurranse eller kun er mosjonist. Dette er en lett, hurtigtørkende og komfortabel løpeskjorte laget av 90% resirkulert PES for å minske avtrykket fra produksjonen.

  • Lett
  • Luftig
  • Hurtigtørkende
  • Miljøbevisst

Vekt - N/A g

Materiale:

  • 90% resirkulert PES
  • 10% elastan
  • Laget i Portugal

Sesong: s 2023 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjelløping
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager