• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 386983
Jones

Re-Up Down Recycled Hoodie M's

night green L
Outlet

2 499,-

2 på nettlager
Farge: night green
Velg størrelse

Resirkulert og varm!

Re-Up Down Puffy er markedets eneste jakke med både resirkulert ytterstoff OG resirkulert dun. Jakken er lett og er et perfekt plagg som mellomlagsplagg i sekken eller som ytterjakke på en lokale puben. To håndlommer med glidelås, intern glidelåslomme og to meshlommer. Ytterstoffet er både lett og ekstremt slitesterkt.

  • 100% resirkulerte materialer, ytterstoff og dun
  • Slitesterk
  • Lett
  • Varm

Vekt - 380g i str M

Tech Talk:

  • Resirkulert glidelåssnor
  • Elastisk cuff og midje
  • Pakkpose inlkudert
  • To håndlommer med glidelås
  • Intern glidelåslomme
  • To interne meshlommer
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Frikjøring, Topptur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager