• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 360798
Isbjörn

The Parka Teen

black 146/152cm
Outlet

1 624,-

1 på nettlager
Farge: black
Velg størrelse
Varm og vanntett parka
Er varm og vanntett jakke, som holder barnet varmt både i bakken og på skolen. Jakken har et varmt primaloft for, og en 2 lags membran som holder vannet ute. Parkaen er lengre, noe som gjør at den varmer godt over baken, samtidig som den har et urbant preg. Praktiske lommer for å varme hendene
  • Vann og vindtett
  • God og varm
  • Reflekser bak og øverst på ermet
  • Tapede sømmer
  • Integrert hette
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Junior
Bærekraft: Miljøsertifisert, Miljøvennlig produksjon
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager