• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 375024
Isbjörn

Monsune Hardshell Jacket

mint 158/164cm
Outlet

1 050,-

1 på nettlager
Farge: mint
Velg størrelse
Solid allrounder!
Monsume-jakken er en jakke som kan brukes til det meste. 2-lags skalljakke med store luftespalter under armene og to store brystlommer med vanntette glidelåser. Armene kan også her etterjusteres med hele 3 cm om armene skulle bli for kort.
  • Vindtett og vannavstøtende
  • Lavt pakkevolum
  • Innerlomme i mesh
  • Lufting under armene
Materiale:
  • 2-lags bluesign® sertifisert stoff, 100% Nylon Tactel 155gr/m2 & 164gr/m2
  • 15.000mm/15.000gr/m2/24h, 100% tapede sømmer
  • bluesign®, BIONIC Finish Eco® DWR
Sesong: s 2023 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Skall og Gore-Tex, Vindtett
Bærekraft: Miljøsertifisert, Miljøvennlig produksjon
Bruk: Tur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager