• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Bestillingsfrist for levering til jul: 14.12 kl 11.00
x
Varenr: 376562
Icebreaker

Siren Bikini

black S
Outlet

259,-

2 på nettlager
Farge: black
Velg størrelse
Icebreaker Siren er ei dametruse i ren merinoull. Den har en klassisk bikini snitt og den myke, behagelige og luksuriøse følelsen som kun Icebreaker’s aller beste ull kan gi. Sømmer vender ut for økt komfort mot huden og sidesømmene er flyttet litt fram for å unngå gnising på utsiden av hoftene
 
Komfortabel, pustende, slitesterk og luktresistent
 
  • 10mm elastisk strikk i livet og lårene
  • 83% merinoull/ 12% Nylon/ 5% Lycra
  • Vekt: 32g (M)
  • Slim fit

 

 

Om du havner midt i mellom to størrelser anbefaler Icebreaker deg å for den mindre om du vil ha en tettsittende passform, og den større om du vil ha en litt mer løs passform.

Om du måler, og du havner på 2 forskjellige størrelser så anbefaler Icebreaker at du bruker brystmålet for overdeler, og hoftemålet for underdeler

 

CORESPUN: Materialet i plagget har merinoull fibre som er spunnet rundt superfine nylon kjerner. Dette gir et materiale som som er svært slitesterkt. 

MERINOULL: Naturlig materiale fra merino sauen. En svær gammel rase som holder til i alpine strøk. Over millioner av år har disse sauene utvikler en superfin ullfiber som puster og beskytter sauen mot isklade vintre og varme somre. Ulla vil gjøre det samme for deg.

Sesong: s 2023 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd, Rettferdig handel
Bruk: Fritid, Trening
Modellen på bildet er 175cm lang, og 63 cm rundt midjen. Bruker størrelse S.
Størrelse Dame (cm)XSSMLXL
Bryst828894100107
Midje6470768289
Hofter9096102107113
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.