• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 376395
Icebreaker

Cool-Lite Flexi Chute

metro hthr

329,-

5+ på nettlager
3 i vår butikk i Oppdal
Farge: metro hthr
Ta vare på ulla

25% rabatt på ullvask (trekkes fra i kassa)

OrganoTex BioCare ull & dunvask
OrganoTex BioCare ull & dunvask

169,-
Tilgjengelig
Når resten av kroppen har det varmt og godt i kaldt vær, husk å beskytte nakken og halsen! En hals laget av merinoull gjør den jobben lekende lett. Utrolig komfortabel merinoull puster svært godt og transporterer fuktigheten bedre enn de fleste materialer.
 
  • unisex
  • 100% merinoull 
Sesong: s 2024 vpg
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd, Rettferdig handel
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager