• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 35% på Icebreaker - klikk her!
Icebreaker

Cool-Lite Flexi Chute

black

224,-

299,-
Varenr. 352532

224,-

299,-
Farge: black
10+ på nettlager
1 tilgjengelig i vår butikk i Oppdal - velg henting i kassen
Når resten av kroppen har det varmt og godt i kaldt vær, husk å beskytte nakken og halsen! En hals laget av merinoull gjør den jobben lekende lett. Utrolig komfortabel merinoull puster svært godt og transporterer fuktigheten bedre enn de fleste materialer.
 
  • unisex
  • 100% merinoull 
Still spørsmål
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.