• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30 %
x
Varenr: 376503
Icebreaker

125 ZoneKnit LS Crew W's

jet hthr/black/metro hthr/cb M

Nå 699,-

999,-
5+ på nettlager
Farge: jet hthr/black/metro hthr/cb
Velg størrelse
Ta vare på ulla

25% rabatt på ullvask (trekkes fra i kassa)

OrganoTex BioCare ull & dunvask
OrganoTex BioCare ull & dunvask

169,-
Tilgjengelig
Superlett og pustende ullskjorte!
En ultralett merino basislagstopp designet for å bidra til å regulere kroppstemperaturen under høyintensiv aktivitet. 125 ZoneKnit™ Long Sleeve Crewe har Icebreakers Cool-Lite™ jersey-stoff, perfekt for eventyr og daglig trening.
  • ZoneKnit™ - Konstruert kroppskartleggingsteknologi for å regulere kroppstemperaturen og la huden din puste under høyintensiv aktivitet
  • Cool-Lite™ - En lett og pustende stoffblanding
  • Tommelspalter holder ermene på plass og hendene varme
  • Raglan ermekonstruksjon for mobilitet
  • Knekt under armene for mobilitet og komfort
  • Flatlock-sømmer for å forhindre friksjon
Vekt - 165 g
Materialer
  • 60 % TENCEL™, 40 % merinoull
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert
Bruk: Fritid
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager