• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 353570
Houdini

Pace Wind Jacket M's

sugar snow L
Outlet

999,-

2 på nettlager
Farge: sugar snow
Velg størrelse
Allsidig cap!
Pace Jacket er en jakke du fort kommer til å like. Enten det er på lange løpeturer eller på sykkelsetet vil Pace holde deg varm og delvis tørr. Med vindtett og vannavvisende materiale er det ikke jakken som skal hindre deg i å prestere!
  • Vindtett
  • Vannavvisende
  • Hurtiktørkende
  • Meget pakkbar
Vekt - 224 g
Materiale:
  • 100% resirkulert polyester
Sesong: s 2022 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Softshell, Vindtett
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager