• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 40% på Oakley - klikk her!
Houdini

Pace Light Shorts M's

baremark green XL

659,-

1 099,-
Varenr. 374249

659,-

1 099,-
Farge: baremark green
Velg størrelse
1 på nettlager
1 tilgjengelig i vår butikk i Oppdal - velg henting i kassen
Superlett, kjølig og hurtigtørkende!
Pace Light Shorts er en lett og meget komfortabel shorts designet for løping, trening og andre høyintensitetsaktiviteter. Med en vekt på kun 67g/m² er dette et plagg du nesten ikke kjenner at du har på. Shortsen vil også hjelpe deg med å holde deg avkjølt på de varmeste dagene.
  • Regular Fit
  • Mykt, lydløst og pustende
  • 50% resirkulert polyester + 50% Polyester
  • Resirkulerbar
Vekt - 110g i str L
Still spørsmål
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.