• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
Outlet
x
Varenr: 385816
Houdini

Desoli Thermal Half Zip M's

blue illusion M
Outlet

1 450,-

1 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: blue illusion
Velg størrelse
Ta vare på ulla

25% rabatt på ullvask (trekkes fra i kassa)

OrganoTex BioCare ull & dunvask
OrganoTex BioCare ull & dunvask

169,-
Tilgjengelig
Supermyk!
Ekstra varm, myk og komfortabelt trøye i 100% merinoull, med høy krage og glidelås. Bruk den som første eller andre lag under aktiviteter som skigåing og fjellklatring, eller andre vinteraktiviteter hvor du trenger ekstra isolasjon

Dersom du er ute etter et skikkelig varmt og deilig basislag eller et lett mellomlag, er Desoli Thermal Half Zip et supert valg! Den holder deg varm i skibakken, på ekspedisjoner i fjellet og under alle slags vinteraktiviteter hvor du trenger ekstra isolasjon. Den høye halsen med glidelås gjør den til et praktisk basislag med enkel ventilasjon.
  • Smal passform
  • Superfin 100% merinoull
  • Gitterkonstruksjon for ekstra luftgjennomstrømning
  • Noe lenger i ryggen for ekstra komfort
  • Fornybare og biologisk nedbrytbare fibre
Vekt - 172 g i medium
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Ull
Bærekraft: Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Siste 30 dager