• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 366896
Houdini

Desoli Hat

cloudy gray S
Outlet

286,-

5+ på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: cloudy gray
Velg størrelse
Ta vare på ulla

25% rabatt på ullvask (trekkes fra i kassa)

OrganoTex BioCare ull & dunvask
OrganoTex BioCare ull & dunvask

169,-
Tilgjengelig
Allsidig lue til høyintensive aktiviteter
Ull er et materiale med nesten magiske egenskaper. Den holder deg varm når det er kaldt og gir en kjølig følelse mot huden når det er varmt. Den motvirker dårlig lukt og beholder sine termiske egenskaper selv når den blir våt. DeSoli-luen er laget av 17,5 μm australsk merinoull og er garantert mulesingfri.

DeSoli Hat er laget i et lett stoff som veier 150g/m2, ideelt for høyintensive aktiviteter der du ikke vil ha en lue som er for tung, varm eller i veien. Ullen er varm nok til å ha på seg midt på vinteren, men tynn nok til å ha på kjøligere sommerkvelder også. Den er designet for å passe under en ski- eller klatrehjelm.
  • Tett passform
  • 100 % merinoull 17,5 µm
  • Mulesing-fri
  • Biologisk nedbrytbar
  • Myk følelse mot huden
  • Naturlig luktavvisende
Vekt - 32 g
Materialer
  • Solid Merino™ - Det ultimate organiske stoffet. Superfin merinoull strikket til et tynt og mykt stoff som passer til alle former for eventyr.
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Dame, Herre
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd, Resirkulert
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager