• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 329522
Exped

Winterlite -5° W's

S right zip
VPG-pris

3 329,-

1 på nettlager
Velg størrelse
Glidelåstype: right zip
VPG-pris
“​​VPG-pris” er utvalgte varer vi har prisa så lavt vi kan ved hjelp av prisrobot. Ferdig snakka. Rabattkoder gjelder ikke på VPG-pris.
Varm, lett og komfortabel!
Mumieformet 3-sesongers sovepose for kalde og fuktige netter. WinterLite kombinerer lett vekt med et slitesterkt og vannavvisende eksteriør. Den er sjenerøst isolert med gåsedun som effektivt holder på varmen under kalde netter på fjellet.

Mykt og behagelig fór med en anatomisk formet fotboks som følger føttenes naturlige sovestilling. Dette forbedrer isolasjonsevnen og gir en veldig behagelig følelse i posen. WinterLite er pålitelige soveposer som du sover godt i når gradene faller et stykke under null.

RDS står for Responsible Down Standard. Alle produkter med merkingen er laget av dun som er sporbar fra ferdig produkt og tilbake til dunprodusenten. Dette gir deg muligheten til å nøyaktig vite hvor dunet i soveposen din kommer fra. I tillegg garanterer etiketten at husdyrholdet i produksjonen er etisk korrekt. Det blir ikke hentet dun fra levende fugler eller fugler som tvangsfores
  • Varm
  • Vår/sommer
  • Gode varme vs vekt-ratio
Vekt - 1020 g
Sesong: v 2122 vpg
Alder og kjønn: Dame
Komforttemperatur: -5° til -1°
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert
Temperatur
Comfort Comfort limit Extreme:
-1 °C -7 °C -24 °C
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager