• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 318077
Exped

MegaMat 10

varm og komfortabel, 2275g

2 899,-

1 på nettlager
Velg størrelse

Komfort!

Megamat 10 inngår i "Base Camp"-serien hos Exped og er ikke matten du drasser med deg på ukesturer i fjellet. Matten er kanskje den mest komfortable matten fra Exped med stretch-tricot materiale på oversiden som gjør det ekstremt komfortabel og lydløs. Underlaget har to ventiler, en inn-ventil og en ut-ventil, og det følger med en liten og praktisk pumpe som gjør oppblåsingen enklere. Matten er godt isolert og kan brukes i temperaturer helt ned til -40°C.

Alle mattene fra Exped bruker resirkulert Ripstop polyester yttermateriale, bluesign® sertifisert Texpedloft og RDS-sertifisert gåsedun.

R-Verdi:
I tillegg til en god sovepose så er også isolasjonsevnen til matten veldig viktig for å få en god natts søvn. R-verdien oppgitt i produktnavnet sier noe om isolasjonsevnen matten har. Jo høyere verdi, jo bedre isolasjonsevne. Exped opererer med r-verdier fra 1-9 som i praksis er 10°- minus 45° .

  • God lufting
  • Stretchy med god passform
  • Justering i livet med ratchet

Vekt - 2275 g

Sesong: s 2024 vpg
Bærekraft: Miljøsertifisert
StørrelseLWLXW
Tykkelse10cm10cm
Størrelse65 x 197cm77 x 197cm
Vekt2275g2600g
Pakket størrelse22 x 67cm25 x 79cm
Materiale overside50 D tricot nylon, TPU polyether film laminat, honeycomb mønster, Oeko-Tex® 100 sertifisert, DWR-fri50 D tricot nylon, TPU polyether film laminat, honeycomb mønster, Oeko-Tex® 100 sertifisert, DWR-fri
Materiale underside75 D polyester, TPU polyether film laminat, Oeko-Tex® 100 sertifisert, DWR-fri75 D polyester, TPU polyether film laminat, Oeko-Tex® 100 sertifisert, DWR-fri
Isolasjon16 kg/m2 PU skum, Oeko-Tex® 100 sertifisert16 kg/m2 PU skum, Oeko-Tex® 100 sertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Siste 30 dager