• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 368509
Dynafit

Tigard DWN M JKT

rock khaki L

Nå 3 299,-

5 499,-
5+ på nettlager
Farge: rock khaki
Velg størrelse
Varm "resirkulert" dunjakke
Dette er en god følgesvenn både på toppturen som i en bygate med sur trekk fra nord. I produksjonen av denne jakka har Dynafit satt søkelys på bærekraftige materialvalg. Blant annet er det kun brukt resirkulerte materialer i alt fra dun til ytterstoffet i nylon/Polyamid.
  • Resirkulert dun med filpower 700
  • Frontlommer med Glidelås
  • Brystlomme
  • Elastisk mansjett i arm
  • Stramming i midja
  • Hette som kan justeres med en hånd
  • Innerlomme i mesh
Vekt - 495 g

Hvem passer denne for?

Jakka for deg som vil ta vare på miljøet og stenge kulda ute.
Sesong: 2023-03
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert
Bruk: Topptur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager