• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 367993
Dynafit

Speed Softshell DST VST W

royal purple L

2 499,-

4 på nettlager
Farge: royal purple
Velg størrelse

Speed Softshell Vest - en klassiker for hver fjell- og skitur

Speed Softshell-vesten en ideelle følgesvenn for trening eller turer i fjellet. Denne lette, allsidige vesten tilbyr beskyttelse med sitt vindtette og vannavstøtende Dynashell-stoff og har en perfekt passende hette som sitter godt rundt hodet om vinden blir kald. Samtidig har vesten svært hæy pusteevne, takket være sitt smarte ventilasjonssystem. På ryggen og skuldre, der sekken sitter, er det innlemmet perforeringer for å gi ideell luftsirkulasjon og temperaturbalanse. En sporty vest med en atletisk passform med stretchpanelinnsatser for full bevegelsesfrihet og perfekt passform. 2 lommer med glidelås

Hvem passer denne for?
Dette produktet passer for kvinner som driver med fjellutholdenhetsidrett, skiturer og fjellklatring i kjøligere måneder.

  • Vindtett og vannavstøtende Dynashell-stoff
  • Perfekt passende hette
  • Smart ventilasjonssystem
  • Atletisk passform med stretchpanelinnsatser
  • To lommer med glidelås
Sesong: 2023-03, 2024-03 utgått
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Softshell
Bærekraft: Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Siste 30 dager