• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 368183
Dynafit

Radical DWN RDS M Hood JKT

rock khaki US XL

Nå 2 499,-

4 999,-
5+ på nettlager
Farge: rock khaki
Velg størrelse

Lett og varm dunjakke

Radical Down Hood er designet for toppturer på kalde dager. Jakken har atletisk passform og god lengde. Ermene er sydd med 4-veis stretch softshell i armhulen som gir maksimalt rom for bevegelse. Jakken er minimalistisk, men lun og komfortabel med fleecefôr i sidelommene og rundt nakken.
Gjennomsydde dunkammer fylt med 800 cuin andedun, impregnert med DOWNTEK® som sørger for at dunet beholder isolasjonsevnen selv når det blir fuktig, samt at det tørker raskere enn ubehandlet dun.
Ytterstoffet i Dyna-Shell Ultra Light laget av Microdenier Nylon sørger for at jakken er ekstra motstandsdyktig mot regn og vind, samtidig som det sørger for gode pusteegenskaper.

Hvem passer denne for?
Dette er jakka for deg som er ute på tur når kulda setter inn og som vil ha skreddersydd passform.

  • Europeisk andedun 95/5
  • DOWNTEK impregnering
  • Responsible Down Standard sertifisert
  • Dunkammer: Gjennomsydd
  • Vannavisende
  • Vindresistent
  • Brystlomme og to sidelommer

Vekt - 422 g

Sesong: 2023-03, 2024-03 utgått
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert
Bruk: Topptur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager