• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 367361
Dynafit

Mezzalama PTC Alpha Overshorts W

blueberry/marine blue L

1 699,-

1 på nettlager
Farge: blueberry/marine blue
Velg størrelse
Størrelseguide
Isolerende overtrekksshorts som puster godt  
Overtrekksshorts foret med et supertynn Polartec Alpha isolasjon. Sammenlignet med andre syntetiske isolerende fiber har Polartec Alpha overlegene pusteegenskaper. Shortsen har full glidelås i siden slik at den også kan benyttes som overtrekksplagg. 
  • Full glidelås langs siden
  • Robust mot slitasje
  • Aktiv isolasjon
  • Vind og vann-avståtende   
  • Justerbar midje
  • Reflekser  
  • Blusign miljøsertifisert
  • Produsert i resirkulert materialet
Vekt - 196 g

Hvem passer denne for?

De som ønsker pakkbar isolasjonsplagg for som kan bruke under høy aktivitet 
          
Sesong: 2022-03 utgått, 2024-03 utgått
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Topptur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager