• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 352898
Dynafit

Low Tech PTC JKT W

purple haze L-46/40
Outlet

900,-

3 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: purple haze
Velg størrelse
Low tech kolleksjon!
 
Mer varme, mindre vekt   
Ett allsidig plagg som på godværsdager funker perfekt som ytterplagg og på dager med mer ruskete vær vil den være ypperlig som et behagelig og varmt mellomlag. To sidelommer med glidelås og elastisk avslutning på ermer og ved midje.
  • God fukttransport
  • To sidelommer med glidelås
  • Polartec Powergrid
  • Tørker raskt
  • 4-veis stretch
Vekt - 210 g

Hvem passer denne for?

Som vil ha ei lett og varm mellomlagsjakke
Sesong: 2022-03
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Fleece
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Topptur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager