• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
Outlet
x
Varenr: 325723
Black Diamond

Stonehauler Pro 30

black
Outlet

1 257,-

5+ på nettlager
Farge: black
Reisebag!
Stonehauler Pro 30 erden minste bagen i serien og er en perfekt partner for pendling til og fra jobb, turer til klatrehallen eller som en sekk til cragget.Innvendige organiseringslommer og eget system for skitne eller kalkete bagger. Bagen og er laget i 100% resirkulert, supersterkt materiale. Bagen har integrert og avtagbart bæresystem og har slynge sydd rundt hele bagen som er testet til 2kN som lar deg trygt feste bagen på hva som hels. Ryggen har 5mm skum for ekstra komfort når bagen er makset og organiseringslommer både på innside og utside.
  • Superslitesterk duffelbag
  • Allsidig størrelse
  • Komfortabelt bæresystem
  • 30L
  • Størrelse: 55 x 33 x 30
Vekt - 1,07 kg
Materiale:
  • 100% resirkulert 600d x 1500d SuperGrid Body Materiale med Blue Sign sertifisert fargeprosess paret med 1640d polyester
Sesong: s 2021 vpg
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager