• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30 %
x
Varenr: 391385
Black Diamond

Coefficient Storm Hoody

creek blue M

Nå 1 329,-

1 899,-
2 på nettlager
Farge: creek blue
Velg størrelse

En jakke som passer perfekt til kjøligere dager i fjellet!

Coefficient Storm-jakken er det ideelle plagg for kjølig vær, enten du skal tilbringe dagen på fjellet eller i byen. Den er utstyrt med en rutet bakside som gir ekstra varme og pusteevne. Jakken har en vind- og vannresistant belegg, noe som gir ekstra lag med varme og beskyttelse mot slitasje. Med en ¼ glidelås design, en brystlomme og to sidelommer, er denne jakken både praktisk og stilfull. Når solen titter frem kan den også pakkes ned i egen lomme. Varme og pustbarhet sikres, uten å ofre komfor eller bevegelighet i sitt reliable stretch-stoff!

Hvem passer denne for?
Denne jakken passer til de som liker fjellturer til tross for småkjølig vær, som vil forsikre varme og pustbarhet under sludd og vind

  • Rutet innside
  • PFC-Fri DWR finish for vannmotstand
  • Stretchmateriale gir bevegelsesfrihet
  • Glidelåsbrystlomme
  • 1/4 zip hoody design
  • Kan lagres i egen lomme med karabin-løkke loop

Vekt - 359 g

Materiale:

  • 69% resirkulert polyester, 29% polyester, 8% elastin
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Fleece
Bærekraft: Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Siste 30 dager