• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25 %
x
Varenr: 382307
Arc'Teryx

Norvan Insulated Vest W's

black L

Nå 1 350,-

1 799,-
1 på nettlager
Farge: black
Velg størrelse
Ekstremt lett, svært kompakt og enkel å pakke – den kan enkelt stappes ned i sin egen lomme – er Norvan Isolert Vest designet spesielt for fjelløping i kaldt vær. Denne vesten er en favoritt blant de som er aktive i kalde forhold. Med sin Coreloft™ isolasjon på 40gsm, kombinerer den varme, pusteevne og komprimerbarhet på enestående vis. Yttermaterialet Fortius™ Air 20 gir ventilasjon for klimakontroll og er behandlet for å avvise fuktighet.

Denne vesten er redusert til det essensielle, med et minimalistisk design som gir en strømlinjeformet passform som følger dine bevegelser.
  • Pustende
  • Kan komprimeres og pakkes
  • Vindavvisende
  • Ultralett
  • Glidelås i full lengde foran
  • Småtinglomme bak på hofte
  • FC0-impregnering (holdbar vannimpregnering) som avviser fuktighet
  • Inkludert pakkpose
  • Formsydde mønstre for ubegrenset bevegelighet
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Topptur, Tur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager