• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 382093
Arc'Teryx

Atom Jacket M's

black sapphire M

2 799,-

2 på nettlager
Farge: black sapphire
Velg størrelse

Lett, allsidig syntetisk isolert jakke som kan brukes alene eller som mellomlag

Lett, pakkbar og velprøvd. Atom er et Arc’teryx-ikon – et varmt teknisk plagg laget for eventyr i naturen, klatring i høyfjellet og hverdagene i byen. Perfeksjonert for neste generasjon, med enda bedre teknisk ytelse og større allsidighet. Coreloft™ Compact 60 isolasjon holder på varmen når det er vått, og tåler å pakkes opp og ned utallige ganger. Det myke, holdbare ytterstoffet Tyono™ 20 avviser vind og vær, og sidepaneler i stretchfleece gir økt ventilasjon og bevegelighet.

  • Allsidig
  • Vindavvisende
  • Fuktighetsavstøtende tekstil på utsiden
  • Pustende
  • Lett vekt
  • Kan komprimeres og pakkes

Vekt - 330

Materiale:

  • Tyono™ 20 denier skall med FC0 DWR-impregnering – 100 % nylon
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Herre
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Frikjøring, Fritid, Topptur, Tur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager