• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 328657
Aclima

Warmwool Balaclava Children

reef waters L

249,-

1 på nettlager
Farge: reef waters
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Toppkvalitets Balaclava i merinoull!
Varm og behagelig hals for kidden din, som tetter godt i halsen og unngår at snø og vind kommer inn. Et unnværlig produkt på en kald dag! Et lite plag som gjør en stor forskjell, med myk merinoull som gjør den veldig behagelig samt varm og god. WarmWool produktene isolerer svært godt og kan uten problemer brukes når det er minusgrader i luften.
  • Varm
  • Behagelig
  • 200g merinoull
Vekt - 33 g
Aclima WarmWool er Aclimas mest populære serie, og den serien vi har størst utvalg i. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC) - behandlet Merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke. Plaggene isolerer meget godt selv om du skulle bli fuktig. Kroppslukt setter seg ikke i plagget. Aclima WarmWool er plaggene for deg som liker å oppholde deg ute selv om gradestokken kryper under null.

Veiledende størrelseguide:

S= 2-4 år
M= 4-6 år
L= 6-8 år

Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager