• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 380842
Aclima

Streamwool Hoodie W's

spiced coral S

1 559,-

2 på nettlager
Farge: spiced coral
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Den nye StreamWool-kolleksjonen gir den ultimate isolasjon!
StreamWool Hoodie er en ullgenser med hette og lomme med glidelås foran på magen. Yttersiden av hoodien har en unik "strømlignende" overflate på grunn av sin spesielle, lagdelte strikkestil. Innersiden har en myk og flat strikk. På skuldrene er det dobbelt lag med WarmWool for ekstra komfort når en bærer sekk, og under armene er det et enkelt lag med WarmWool for god ventilasjon og komfort. I tillegg har den pulsvarmere og tommelhull for ekstra beskyttelse.
  • Den ene siden har kanaler med luftlommer. Kanalene fanger luft som gir ekstra god varme. Den andre siden er myk og har en flat-strikket side som gir god fukt-transport. Vender man plagget med kanalene inn mot huden får man ekstra isolasjon. Valget er ditt!

Hvem passer denne for?

Til deg som vil ha en allsidig trøye som funker til alt
Materialer
  • 99% merinoull
  • 1% elastine
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd
Sentrale funksjoner
  • Vendbar
  • 99% merinoull
  • Pustende
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager