• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 306601
Aclima

Lightwool Longs Children

navy blazer 120 cm

449,-

4 på nettlager
Farge: navy blazer
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Longs til barna!
Har dere planlagt å dra på Norgesferie i sommer? Da trenger barna absolutt en tynn og komfortabel longs de kan ta frem når været ikke viser seg fra sin beste side. Dersom du skal til varmere strøk, er det alltid greit å ha longs når man har kommet hjem igjen.
  • Forsterket på knærne
  • 100% merinoull
  • Fiber: 17,5 micron
  • Materialvekt: 140g/m²
Vekt - 66 g i 110 cm
Aclima LightWool er Aclimas nyeste materiale laget i den fineste merinoull-kvalitet. For ulleksperter kan vi fortelle at plagget er laget i garn på 17,5 mikron, og at det veier kun 140g/m². Dette betyr at LightWool sannsynligvis er det mykeste ullplagget du noen gang har testet. Ull er bra å bruke når det er kaldt, selv når plagget blir vått, men ull har også en avkjølende effekt på varme dager. Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor avkjølende på varme dager.
Sesong: s 2024 vpg, v 2324 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager