• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 343071
Aclima

Lightwool Hoodie W's

zinfandel/baked apple L

1 099,-

4 på nettlager
Farge: zinfandel/baked apple
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Sval hettegenser
Lightwool Hoodie er en god og sval hettegenser i 100% merinoull. Genseren har en 1/3-glidelås for lufting om det er nødvendig. God og allsidig!
  • Flate sømmer for å forhindre gnaging
  • Ettersittende hette
  • Hull i ermer for tommel
  • 2-veis glidelås i hals for maksimal temperaturregulering
  • 100% merinoull
  • 140g/m²
Vekt - 188 g
Aclima LightWool er Aclimas nyeste ullundertøy laget i den fineste merinoull. For ulleksperter kan vi fortelle at undertøyet er laget i garn på 17,5 mikron, og at det veier kun 140gr/m2.
Dette betyr at Aclima LightWool sannsynligvis er det mykeste Ullundertøyet du noen gang har testet. De fleste vet at ull er bra å bruke når det er kaldt, selv når plagget blir vått. Ullundertøy har også en avkjølende effekt på varme dager.
Materialer: 140G Soft Merino Wool. 100% Merinoull.
Vask: Vrenges og maskinvaskes ved 40 grader med flytende ullvaskemiddel som Aclima WoolShampoo. Plaggene hengetørkes
Sesong: s 2022 vpg, v 2223 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager