Leie før eie?

Vi selger mye kult utstyr, men noen ganger kan det vært praktisk å teste litt før du kjøper. Vi har derfor top of the line utstyr som du kan leie. Toppturski og støvler fra Dynafit og G3, sykler fra Rocky Mountain, skredutstyr fra Arva og Salewa, her er det bare å velge!

Velg perioden du ønsker å leie, og klikk på hva slags utstyr du ønsker. Husk å fyll inn størrelser og lengde på sykler, ski, splitboard og støvler.

Når vi har mottatt forespørselen så vil vi legge av utstyr som best matcher de ønskene du har skrevet inn her. Det er ikke sikkert vi har ski i akkurat den lengden du oppgir, men vi vil velge det paret som er nærmest.

Utstyret må hentes og leveres i vår åpningstid og du kan derfor ikke velge henting eller levering på søndager. Om du ønsker å leie utstyret i lengre enn 6 dager, kontakt oss så lager vi en egen deal med deg!
PS: Det du sender oss her er en forespørsel, vi må sjekke tilgjengelighet på utstyr før vi kan sende deg en ordrebekreftelse  
Utleiesiden vår er ennå ikke oppe og gå. Ønsker du å leie ta kontakt med oss på nettbutikk@vpg.no eller chatten nede til høyre

 

 

 

Velg periode:

Fra:
Til:

Pris

Antall dager: 0
 

Innhold og størrelser

 
Neste Du må logge inn Logg inn
 
 
 


Send reservasjon

 

 

Hei, og takk for forespørselen!

Vi vil sjekke at vi har utstyr tilgjengelig og så sende en ny bekreftelse på at utstyert er reservert til deg. Det er ikke sikkert vi har ski og sko i akkurat de størrelsene du har oppgitt, men vi vil legge av det vi mener passer best. Har du noen spørsmål eller endringer kan du enten svare på eposten du får eller kontakte oss via chat symbolet nederst i høyre hjørne!
Hilsen oss på vpg
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.