472684

Toko Duo-Pack

Textile Proof & Eco Textile Wash

Varenr: 5582504
249,-
20+ på lager (
  • 117B-lager
  • 10Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Impregnering og vaskemiddel
Pakke med både impregnering og vaskemiddel for klær. Spesielt utviklet for skallplagg med GORE-TEX og andre membraner. Passer også ypperlig til alle andre typer værbestandige klær.

Toko Textile Proof:
Den aller beste løsningen når du er ute etter den ultimate effekten. Gjør tøyet avvisende mot vann, smuss og olje. Langvarig og høy effektivitet for ekstreme forhold. Raaktiverer membran og er pustende og fuktighetsregulerende.

Toko Eco Textile Wash:
Med de spesielle vaskeaktive stoffene blir hardnakket smuss effektivt oppløst og fjernet fra tekstilene. Toko Eco Wash-produkter er økologisk baserte spesialvaskemidler for høyfunksjonelle sports- og fritidsklær. I motsetning til andre, vanlige vaskemidler inneholder det verken blekemidler eller tøymyknere som kan redusere klærnes funksjonalitet. Tekstilenes pusteegenskaper bevares fullt og helt.

Toko og miljøet:
Ren og uberørt natur er det friluftsmennesker setter aller høyest. Det forstår Toko, og har derfor med sine Eco Wash- og Eco Proof-produkter utviklet en ny og spesielt ressurssparende og bærekraftig generasjon vaske- og impregneringsprodukter, uten at sportsentusiasten trenger å gi avkall på den typiske Toko-effekten. Alle Toko Eco-produkter er tildelt bluesign®-standardens kvalitetsmerke. Det garanterer holdbar og pustende motstandsdyktighet i all slags vær.
  • Pakke med 250ml Toko Textile Proof og 250ml Toko Eco Textile Wash
  • Ideell for skallplagg
  • Miljøsertifisert
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser