Fellevelger

 

For å gjøre det enklere for deg å finne riktige feller til skiene dine, har vi lagd en fellevelger. Bare fyll inn lengden på skien din og midtbredden (smaleste punktet) så får du opp de fellene som passer til dine ski! Det finnes også spesialtilpassede feller til enkelte skimodeller. Disse dukker ikke opp i fellevelgeren, men du finner de om du søker på skimodellen du har. 

Lengde (cm):
Midtbredde (mm):
Finn passende feller!

G3 Alpinist High Traction

Dette er fellen for deg som er avhengig av maksimalt grep på alle turer du er på. Det gjelder spesielt for de som ofte beveger seg i bratt lende.
Pris:
 

G3 Alpinist+ Speed Skins

Hva: Den letteste og raskeste fellen som utmerker seg spesielt under kalde forhold på tørr snø. 100% mohair-duk med forbedret impregnering som øker hastighet og glid i fjellet.

Hvem: De som går lange turer og for de som vil gå fort og ønsker en lett og rask felle.
Pris:
 

G3 Alpinist+ Grip Skins

Hva: Maksimalt grep i bratte stigninger og isete traverser. Nylonduk med god trekkraft, holdbarhet og bredt bruksområde.

Hvem: Perfekt for de som liker å gå rett på i bratt terreng, godt grep for entusiaster og nybegynnere. Et godt valg for splitboard på hardpakket traverser i bratt terreng.
Pris:
 

G3 Alpinist+ Pow Skins

Hva: Et spesialisert verktøy for deg som brøyter spor. Universal nylonduk er kombinert med en fiskeskjell-mønstret plastplate i front. Platen sørger for mindre friksjon og lavere vekt, for best mulig funksjon på de knedype dagene.

Hvem: Passer særlig godt sammen med brede rocker-ski, for deg som er så heldig å henge ut der det kommer påfyll hver dag.
Pris:
 

G3 Alpinist+ Universal Skins

Hva: For alle typer terreng og forhold. Universal nylonduk med god holdbarhet og bredt bruksområde. Også beste fellen på våt snø.

Hvem: En skikkelig allrounder som passer de fleste med optimal balanse mellom grep, glid og vekt.
Pris:
 

G3 Alpinist+ Glide Skins

Hva: Allsidig og rask, spesielt utviklet for kalde og tørre forhold med forbedret impregnering. 70% mohair som gir optimal glid og 30% nylon for økt holdbarhet.

Hvem: For de som oppholder seg i områder med lave temperaturer og ønsker en raskere felle med god glid.
Pris:
 

G3 Alpinist LT Mohair

Dette er fellen for de som skal gå lange traverser, eller for de som vil raskt opp fjellsidene.
Pris:
 

G3 Alpinist LT Momix

De som ønsker en lett fell med god glid til kald og tørr snø.
Pris:
 

G3 Alpinist Skins

En fell som passer bra til alle forhold og helninger. Skal man ha en fell så er Alpinist en fell som tilbyr både godt grep og bra glid ved alle snøforhold.
Pris:
 

G3 Scala

For den som liker å tråkke spor i urørt pudder, og som beveger seg i teknisk terreng hvor en ønsker bedre kantgrep for økt komfort og sikkerhet.
Pris:
 

G3 Scala LT

For den som liker å tråkke spor i urørt pudder, og som beveger seg i teknisk terreng hvor en ønsker bedre kantgrep for økt komfort og sikkerhet.
Pris:
 

G3 Expedition Skins

For folk som trenger en solid, enkel og prisgunstig felle. Denne fellen kommer i bare en lengde og passer ski over 200cm (opptil 205cm)
Pris:
 

Pomoca Climb Pro S-Glide

Dette er den perfekte fellen for deg som går lange turer, lab tester viser opptil 20% mindre friksjon mot underlaget sammenlignet med konvensjonelle feller.
Pris:
 

OH NO! Vi fant ingen feller som passer.... Men du kan prøve og øke midtbredden, ofte vil en felle passe, selv om den er "for bred". Du kan også kontakte oss så vil vi hjelpe deg, eller du kan kjøpe deg truger:D
Se utvalget av truger

 

Hvilken type fell er riktig til din bruk?

 

 

 

Fellebredde

 

Hvor kommer fellegrepet fra

 

Trenger fellen å dekke hele skien? Nei, det gjør den ikke. Så fellevelgeren velger feller som ikke dekker skien fra kant til kant, fra tupp til tupp. Om du vil ha det så går du opp en størrelse i bredden. For eksempel opp fra 115mm til 130mm. På alle feller fra G3 følger det med kutteverktøy, slik at du enkelt tilpasser fellene til skiene dine.

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.