Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C long Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C long Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C long Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C long

Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C

long

Varenr: 343191
Størrelse
7 999,-Kampanjepris
11 499,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
5 på lager (
  • 57B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Polar Ranger soveposen er laget for deg som trives på vinterturer over mange kalde dager der varme, vekt og volum er viktig. Som navnet sier trives Polar Ranger i typiske polare strøk, og er brukt av polarguide Moa Hundseid over Nordvestpassasjen i 2018 blant annet! Soveposen passer for deg som ønsker å ta vinterturene til nye høyder med lengre turer i kulde slik som å gå over Finnmarksvidda, Hardadangervidda eller Svalbard på langs.

Polar Ranger er oppgitt til -20°C grader komforttemperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på -30C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon.
  • Veldig lett og kompakt for sin temperaturgrense
  • Åpning for armene på sidene
  • Smart konstruksjonsløsning for å unngå kondens i ansiktspartiet
  • Komforttemperatur på -20 i underbuksa og -30 med undertøy
  • Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.)
  • Toveis glidelåser som ikke hekter seg fast i innertrekket
  • 800-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun
  • Responsible Down Standard sertifisert
Vekt - 1470 g
Spesifikasjoner
Størrelse Regular Long
Vekt 1470 g 1560 g
Lengde 203 cm 216 cm
Høyde 16,5 cm 16,5 cm
Bredde 79 cm 82,5 cm
Passer personer opptil 183 cm 198 cm
Komfort -20°C -20°C
Limit -29°C -29°C
Fyllmateriale 800 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS 800 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS
Ytterstoff 20D Polyester Ripstop w/DWR 20D Polyester Ripstop w/DWR
Fôr 20D Polyester Taffeta 20D Polyester Taffeta
Om du er lei klønete, kaldt teltliv med soveposen rundt livet mens du laget mat har Polar Ranger en innovativ åpning på sidene for armene. Dette gjør den veldig brukervennlig til alle typer arbeidsoppgaver i kaldt vær. Løsningen gir også mulighet for lufting på milde netter.

Åpningen rundt ansiktet er også innovativ. Tuben har en skorsteinskonstruksjon for å unngå å trekke iskald luft ned i lungene når man sover. Dette hindrer også at hele ansiktspartiet på soveposen blir fuktig av kondens i løpet av natten, noe som er veldig gunstig på turer over mange dager. Å pakke ned en fuktig pose er ikke spesielt gunstig.

Soveposen er fylt med 800 Cuin NikwWax impregnert gåsedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NixWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens i teltet. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av impregneringen.

Det er ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme langs nakke, i halsen i hetten og bak glidelåsen. Bak alle glidelåsene er det ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en dunfylt lomme som du kan putte føttene inn i for deg som er en frysepinne.

Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% dun på oversiden og 40% dun på undersiden av soveposen. Dette gjør at dunet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme. På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles til på oversiden ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. For de kaldeste nettene på under minus 30 grader er dette en god løsning.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar