Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C deep pacific Regular Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C deep pacific Regular Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C deep pacific Regular Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C deep pacific Regular Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C deep pacific Regular Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C deep pacific Regular

Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C

deep pacific regular

Varenr: 306115
Fargedeep pacific
Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C deep pacific Regular
deep pacific
Størrelse
3 999,-Kampanjepris
6 999,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
9 på lager (
  • 97B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Sovepose for gramjegeren
Therm-a-Rest Hyperion er en ultralett sovepose for turer der vekt og volum er essensielt for å gjennomføre turen. Typiske aktiviteter er fjellsykling og løping over mange dager, lange sykkelturer langs vei der volum og vekt er helt essensielt, eller overnattingsturer under klatring vår, sommer, høst og senvinter.

Driver du med tinderangling med eller uten ski og ønsker det letteste, mest kompakte og varmeste har du med Hyperion soveposen løsningen på noen av dine utfordringer (plass i sekken, vekt og en god natts søvn).

Hyperion er oppgitt til 0 grader komforttemperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på -6 grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon.
  • Komforttemperatur på 0 grader i underbuksa og minus 6 i undertøy
  • Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket
  • 900-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun
  • Responsible Down Standard sertifisert
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Vekt - 550 g
Soveposen har Ultralight Fit passform som er Therm-a-Rest sin smaleste kategori med tanke på romslighet. Her er det skåret til beinet for den laveste vekten og det minste volumet, samtidig som varmekomforten er ivaretatt. Om du sover som en mumie i en sarkofag hele natten går det fint, noe som bør være tilfellet etter en slitsom tur. Om du spreller som er fisk hele natten og sover i alle fire sovestillingene hadde vi anbefalt en bredere pose.

900 cuin Nikwax impregnert gåsedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid, spesielt i våte omgivelser over mange dager. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av dunimpregneringen.
Langs nakke og hals i hetten og bak glidelåsen er det ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme.

Hyperion har soneisolasjon som maksimerer varmen siden dunet er effektivt brukt. Det er 60% dun på oversiden og 40% på undersiden av posen. SynergyLinks på soveposen gjør at man kobler liggeunderlaget sammen med posen, noe som gjør at man holder undersiden av posen ned mot underlaget. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.
Fotpartiet på soveposen har ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en egen dunfylt lomme som du kan putte føttende inn i, for deg som er en frysepinne.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles til på oversiden av posen ved hjelp av hemper slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet.
Spesifikasjoner
Størrelse Small Regular Long
Vekt 550 g 580 g 630 g
Lengde 185 cm 203 cm 216 cm
Høyde 11,4 cm 11,4 cm 11,4 cm
Passer personer opptil 168 cm 183 cm 198 cm
Komfort 0°C 0°C 0°C
Limit -6°C -6°C -6°C
Extreme -23°C -23°C -23°C
Fyllmateriale 900 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS 900 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS 900 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS
Ytterstoff 10D Nylon RipStop w/ DWR 10D Nylon RipStop w/ DWR 10D Nylon RipStop w/ DWR
Fôr 10D Nylon RipStop 10D Nylon RipStop 10D Nylon RipStop
Pakket størrelse 15 x 20 cm
Glidelåsside Venstre Venstre Venstre
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar