Therm-a-Rest Questar 0F/-18C balsam Small Therm-a-Rest Questar 0F/-18C balsam Small Therm-a-Rest Questar 0F/-18C balsam Small Therm-a-Rest Questar 0F/-18C balsam Small Therm-a-Rest Questar 0F/-18C balsam Small Therm-a-Rest Questar 0F/-18C balsam Small

Therm-a-Rest Questar 0F/-18C

balsam Small

Varenr: 306107
Fargebalsam
Therm-a-Rest Questar 0F/-18C balsam Small
balsam
Størrelse
3 499,-Kampanjepris
5 799,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 på lager (
  • 27B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Questar er den mest romslige dunsoveposen fra Therm-a-Rest, og er laget for deg som ønsker en pose for vinterturer over mange dager der varme og komfort er viktig. Du trenger for øvrig ikke å være ekstrem på noen måte for å ønske deg en lett og romslig sovepose, kanskje du bare er glad i komfort på tur.

Questar soveposen er oppgitt til -10C grader i komfort-temperatur i undertøy. Med stillongs er komfort-temperaturen på -18C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Questar soveposen har W.A.R.M. fit passform som står for «With Additional Room for Multiple positions”. I Questar soveposen har du god nok plass til å sove i alle mulige posisjoner du skulle ønske. Det er også god plass for å få plass for å tørke klær i løpet av natten. Den romslige passformen gir en god komfort og rom for bevegelighet i soveposen.
  • Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.)
  • Komforttemperatur på minus 10 i underbuksa og -18 i undertøy
  • Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket
  • 650-fyll Nikwax Hydrophobic andedun (impregnert dun)
  • Responsible Down Standard sertifisert
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Vekt - 1170 g
Soveposen er fylt med 650 Cuin NikWax impregnert andedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NixWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens i teltet. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av impregneringen.

Det er ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme langs nakke, i halsen i hetten og bak glidelåsen. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en dunfylt lomme som du kan putte føttene inn i for deg som er en frysepinne.

Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% dun på oversiden og 40% dun på undersiden av soveposen. Dette gjør at dunet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme. På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for oppbevaring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at dunet holder seg spenstig over tid!
Spesifikasjoner
Størrelse Small Regular Long
Vekt 1170 g 1210 g 1380 g
Lengde 185 cm 203 cm 216 cm
Høyde 14 cm 14 cm 14 cm
Passer personer opptil 168 cm 183 cm 198 cm
Komfort -10°C -10°C -10°C
Limit -18°C -18°C -18°C
Fyllmateriale 650 Fill Duck Nikwax Hydrophobic Down RDS 650 Fill Duck Nikwax Hydrophobic Down RDS 650 Fill Duck Nikwax Hydrophobic Down RDS
Ytterstoff 20D Polyester Ripstop w/DWR 20D Polyester Ripstop w/DWR 20D Polyester Ripstop w/DWR
Fôr 20D Polyester Taffeta 20D Polyester Taffeta 20D Polyester Taffeta
Pakket størrelse 20 x 25 cm
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar