Sweet Clockwork MAX Lens Clear

Sweet Clockwork MAX Lens

Clear

Varenr: 369414
799,-
9 på lager (
  • 97B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Ekstralinse!
Linse for Sweet Clockwork.
  • Overlegent synsfelt
  • 100% UV-beskyttelse
Vekt - N/A


Hvordan ta vare på dine Sweet Protection briller
VIKTIG INFORMASJON OM SKIBRILLELINSER:

YTRE LINSE:

Den ytre linsen er behandlet med et superoleofobt og et hydrofobt belegg for å bidra til klar sikt og for å sørge for enkel rengjøring og enkelt vedlikehold av brillen. For å bevare den optiske kvaliteten på ytre linser fra Sweet Protection leveres beskyttelsesbrillen i en vevd mikrofiberpose, som er designet for rengjøring, oppbevaring og transport. Håndvask og lufttørk mikrofiberposen jevnlig.

INDRE ANTIDUGG-LINSER:

For å hindre dugging er hver indre linse utstyrt med en enestående antiduggbehandling. Ikke ta på eller gni den indre linsen, siden dette vil svekke/skade antidugg-behandlingen. For å rengjøre den indre linsen tørker du forsiktig av linsens overflate med en ren mikrofiberklut/brilleposen, slik at overflødig fukt absorberes. Ikke bruk Sweet Protections linserengjøringssett eller andre rengjøringsmidler på den indre linsen.

RENGJØRING, STELL OG VEDLIKEHOLD:

Hvis det samler seg snø eller vann på innsiden av brillen, gjør du følgende:

– Rist ut overflødig snø fra brillens innside. Fjern eventuell tilstopping av ventilasjonsåpninger og linseåpninger. Bruk den medfølgende brilleposen og fjern forsiktig eventuell gjenværende fukt.

– Vent til fukten har dampet bort. Når brillen settes på igjen, holder du deg i god aktivitet. Luftstrømmen gjennom ventilasjonsåpningene vil bidra til å tørke brillen.

Følg disse retningslinjene for å sikre optimal ytelse og levetid:

– Unngå å la brillen bli værende på pannen, luen eller hjelmen. Dette reduserer effekten til ventilasjonsåpningene og eksponerer innsiden for fuktig damp fra smeltende snø, svette og fett fra huden. La brillen bli værende på ansiktet for å hindre dugging.

For å sikre riktig rengjøring, oppbevaring og transport, skal du huske på følgende:

– Ikke bruk papirprodukter, skihansker eller andre slipende materialer når du rengjør brillen.

– La brillen lufttørke før den oppbevares over lengre tid.

– Ikke legg brillen bli liggende i områder med høy varme eller sterkt sollys, for eksempel på bilens dashbord eller hengende fra et sladrespeil.

– Beskytt linsen og ansiktsskummet ved å oppbevare og transportere brillen i beskyttelsesposen. Den beste måten å oppbevare og transportere brillen på er i Sweet Protection-brilleetuiet som selges separat. Kontakt din lokale autoriserte Sweet Protection-forhandler eller gå til: www.sweetprotection.com for å kjøpe dette produktet.

LINSERENGJØRINGSSETT:

Sweet Protection linserengjøringssett har en spesialformulering og er godkjent for bruk på ytre linser fra Sweet Protection. Alternativt skal du kun bruke mild såpe og vann til engjøring av produktet. Etter skylling tørker du forsiktig ved å bruke mikrofiberposen som følger med brillen.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar