• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 317280
Sweet

Ronin RIG Reflect nardo gray

m/RIG Bixbite
Outlet

949,-

2 på nettlager
Raske briller for høy intensitet med RIG® linseteknologi!
Ronin sportsbriller er spesielt designet for sportsaktiviteter med høy intensitet, men du kan også bruke disse til daglig bruk. Linsen er ekstremt solid og har en 2,2mm tykk torisk linse og semi-rammeløst design med optimale optiske egenskaper og et imponerende synsfelt. Brillen passer utmerket til alle våre hjelmer og brillestengene er konstruert for best mulig passform og komfort.

Linsen som følger med er RIG Bixbite.
  • RIG® linseteknologi utviklet av Sweet Protection for å gi kontrastforsterkende syn med minimal fargeforvrengning med redusert øyetretthet
  • 2.2mm torisk linse med ekstrem støtmotstand
  • Super oleophobic- og hydrophobic belegg
  • 100% UV-beskyttelse
  • Enkelt linsebytte
  • Ekstremt synsfelt
  • TR90 polyamid ramme. Slitesterk og lettvekt
  • TPR innstøpte myke og lettgripelige innsatser på brillestavene for ekstra komfort og sikkerhet
Vekt - N/A
overblikk
Ronin sportsbriller er spesielt designet for sportsaktiviteter med høy intensitet, men du kan også bruke disse til daglig bruk. Linsen er ekstremt solid og har en 2,2mm tykk torisk linse og semi-rammeløst design med optimale optiske egenskaper og et imponerende synsfelt. Brillen passer utmerket til alle våre hjelmer og brillestengene er konstruert for best mulig passform og komfort.

RIG® linseteknologi utviklet av Sweet Protection for å gi kontrastforsterkende syn med minimal fargeforvrengning med redusert øyetretthet
2.2mm torisk linse med ekstrem støtmotstand
Super oleophobic- og hydrophobic belegg
100% UV-beskyttelse
Enkelt linsebytte
Ekstremt synsfelt
TR90 polyamid ramme. Slitesterk og lettvekt
TPR innstøpte myke og lettgripelige innsatser på brillestavene for ekstra komfort og sikkerhet
Hvordan ta vare på dine Sweet Protection briller
VIKTIG INFORMASJON OM SKIBRILLELINSER:

YTRE LINSE:

Den ytre linsen er behandlet med et superoleofobt og et hydrofobt belegg for å bidra til klar sikt og for å sørge for enkel rengjøring og enkelt vedlikehold av brillen. For å bevare den optiske kvaliteten på ytre linser fra Sweet Protection leveres beskyttelsesbrillen i en vevd mikrofiberpose, som er designet for rengjøring, oppbevaring og transport. Håndvask og lufttørk mikrofiberposen jevnlig.

INDRE ANTIDUGG-LINSER:

For å hindre dugging er hver indre linse utstyrt med en enestående antiduggbehandling. Ikke ta på eller gni den indre linsen, siden dette vil svekke/skade antidugg-behandlingen. For å rengjøre den indre linsen tørker du forsiktig av linsens overflate med en ren mikrofiberklut/brilleposen, slik at overflødig fukt absorberes. Ikke bruk Sweet Protections linserengjøringssett eller andre rengjøringsmidler på den indre linsen.

RENGJØRING, STELL OG VEDLIKEHOLD:

Hvis det samler seg snø eller vann på innsiden av brillen, gjør du følgende:

– Rist ut overflødig snø fra brillens innside. Fjern eventuell tilstopping av ventilasjonsåpninger og linseåpninger. Bruk den medfølgende brilleposen og fjern forsiktig eventuell gjenværende fukt.

– Vent til fukten har dampet bort. Når brillen settes på igjen, holder du deg i god aktivitet. Luftstrømmen gjennom ventilasjonsåpningene vil bidra til å tørke brillen.

Følg disse retningslinjene for å sikre optimal ytelse og levetid:

– Unngå å la brillen bli værende på pannen, luen eller hjelmen. Dette reduserer effekten til ventilasjonsåpningene og eksponerer innsiden for fuktig damp fra smeltende snø, svette og fett fra huden. La brillen bli værende på ansiktet for å hindre dugging.

For å sikre riktig rengjøring, oppbevaring og transport, skal du huske på følgende:

– Ikke bruk papirprodukter, skihansker eller andre slipende materialer når du rengjør brillen.

– La brillen lufttørke før den oppbevares over lengre tid.

– Ikke legg brillen bli liggende i områder med høy varme eller sterkt sollys, for eksempel på bilens dashbord eller hengende fra et sladrespeil.

– Beskytt linsen og ansiktsskummet ved å oppbevare og transportere brillen i beskyttelsesposen. Den beste måten å oppbevare og transportere brillen på er i Sweet Protection-brilleetuiet som selges separat. Kontakt din lokale autoriserte Sweet Protection-forhandler eller gå til: www.sweetprotection.com for å kjøpe dette produktet.

LINSERENGJØRINGSSETT:

Sweet Protection linserengjøringssett har en spesialformulering og er godkjent for bruk på ytre linser fra Sweet Protection. Alternativt skal du kun bruke mild såpe og vann til engjøring av produktet. Etter skylling tørker du forsiktig ved å bruke mikrofiberposen som følger med brillen.
Sesong: s 2021 vpg, s 2022 vpg, v 2122 vpg
Alder og kjønn: Unisex
Bruk: Sport
Siste 30 dager