1271685 1271685 1271685

Sweet Firewall Matte Flame

m/Orange

Varenr: 312354
769,-Kampanjepris
1 099,-
2 på lager (
  • 27B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Lav vekt og godt ventilert!
Firewall er en sylinderformet brille med et snev av retro-design, som gir en fet look og et vidt synsfelt! TPU-rammen gjør at brillen tilpasser seg ansiktet ditt, samt en tre-lags skumpadding bidrar til maks komfort. Med Sweet Protections egenutviklede linseteknologi, RIG™, forbedrer de kontrasten merkbart under dårlige lysforhold. Linsen er godt ventillert, vannavstøtende, oljeavstøtende og antidugg-behandlet! Firewall sørger for at synet alltid har de best forholdene!

Linsene som følger med er Orange
  • Vidt synsfelt!
  • Antidugg

Hvem passer denne for?

For deg som vil ha en lett og godt ventilert brille!
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser