1271589 1271589 1271589

Sweet Clockwork MAX RIG Reflect

Matte Black m/RIG Bixbite

Varenr: 312342
1 189,-Kampanjepris
1 699,-
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Kompakt brille med enda større synsfelt!
Kompakt brille med enda større synsfelt!
Sweet hat utviklet Clockwork sammen med sitt eget team av alpinskiutøvere. Dette har resultert i en kompakt, tettsittende brille med et synsfelt ulikt alle andre på markedet. Med Sweet Protections egenutviklede linseteknologi, RIG™, forbedrer de kontrasten merkbart under dårlige lysforhold. Andre funksjoner inkluderer et støpt trelags ansiktsskum med solid ventilasjon. Doble linser er utstyrt med GORE® Protective Vents for trykkutjevning og vil hindre deformering av den indre linsen på grunn av variabelt atmosfæretrykk, noe som gir øynene optimale arbeidsforhold.
Clockword MAX er hakket større enn den vanlige clockwork-versjoenen. Passer perfekt til de største Sweet Volarta-hjelmene!

Linsene som følger med er RIG Bixbite
  • Overlegent synsfelt
  • GORE® Protective Vents - ventilasjon for trykkutjevning!
  • Torisk linse - ekstremt sterk og slitesterk linse!
  • Antidugg
  • RIG™ - linseteknologi

Hvem passer denne for?

For deg som vil ha en kompakt brille med stort synsfelt!
RIG™ er en revolusjonerende linseteknologi utviklet av Sweet Protection, som gir overlegen kontrast med svært lite fargeforstyrrelse.

Bruk skjemaet under for å finne den rette linsen for deg!
  • Økt kontrast
  • Minimum av fargeforvrengning
  • Mindre stress på øynene
 Linsetyper RIG
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser