1316262

Sweet Hunter Merino Sock

ocean blue 37/39

Varenr: 317590
Fargeocean blue
Sweet Hunter Merino Sock M's
stone grey
Sweet Hunter Merino Sock M's
ocean blue
Størrelse
129,-Kampanjepris
199,-
5 på lager (
  • 57B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Sykkelsokker i høy kvalitet!
Hunter merino sokkene er laget med en blanding av merinoull, polyamide og elastane. Kombinasjonen av både teknisk materiale og ull sørger for en behagelig temperatur.
  • Sokker av merinoull (57%), polyamide og elastane
  • Både teknisk materiale og ull gir en behagelig temperatur
  • Ribbestrikket for bedre komressjon og passform
Vekt - 55 g
Materiale:
  • Merinoull: 57% mulesingfri merinoull, 18,5 micron
  • 40% polyamide
  • 3% Elastan
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser