Sweet Hunter Merino Wind FZ M's. Sweet Hunter Merino Wind FZ M's.

Sweet Hunter Merino Wind FZ M's

black S

Varenr: 275046
Fargeblack
Sweet Hunter Merino Wind FZ M's.
sikorsky
Sweet Hunter Merino Wind FZ M's.
black
Størrelse
S
879,-Kampanjepris
1 299,-
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Lett og vindtett!
Hunter Merino Wind FZ er en lett og pustende sykkeljakke som fungerer like bra som den ser ut. Jakken er laget i 87% merinoull og 13% polyamid og er både varm, slitesterk og komfortabel. Jakken har et vindtett panel i front av jakken som sørger for at kald sommerbris holder seg ute. Den kan pakkes ned i en liten ball som får plass i sekk eller hip pack.
  • Lett
  • Pustende
  • Tynn
  • VIndtett panel i front
  • Vannavvisende
  • Brystlomme
Vekt - 210 g
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar