1251502

Klatrepakke Dame

Innholdsrik pakke med det essensielle!

Varenr: 282739
2 621,-Kampanjepris
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
3 på lager (
  • 37B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseTilpassKundeanmeldelser
Beskrivelse
Alt du trenger for å begynne å klatre!
I denne pakken får du det essensielle du trenger for å begynne å klatre.

Klatresele: Singing Rock sin nyeste serie med klatreseler er minimalistiske, rene i formen og fine å se på - uten at det går ut over komfort eller funksjonalitet. Pearl er utformet for damer.

Klatresko: Med flat lest og en hælkappe som ikke er for stram er dette en komfortabel sko som du kan ha på over lengre tid uten at den blir for ubehagelig. Dette gjør også skoen til et godt valg for ruter på flere taulengder. Den myke mellomsålen har gjort skoen til en favoritt for mange både på innendørsklatring og sva.

Brems: Bremsen er like lett å gi ut tau med som en standard tubebrems og låser like godt som en mekanisk taubrems. Intuitiv i bruk med få muligheter for feilbruk gjør dette til et veldig godt alternativ også for nybegynnere.

Tau: Prisgunstig tau som likevel ikke går ut over sikkerhet og kvalitet. God håndterbarhet og en diameter som gjør det godt egnet for mindre erfarne klatrere både inne og ute. NB! Husk å huke av for tau om du også ønsker dette.

Pakken inneholder også låsekarabin og kalkpose med kalkball.
  • Det essensielle du trenger for å begynne med klatring
  • Komfortabel sele
  • Gode og allsidige klatresko
  • Enkel og sikker taubrems
  • Solid og slitesterkt tau
Tilpass
Kundeanmeldelser