Patagonia Dirt Roamer Waist Pack ink black Patagonia Dirt Roamer Waist Pack ink black Patagonia Dirt Roamer Waist Pack ink black Patagonia Dirt Roamer Waist Pack ink black Patagonia Dirt Roamer Waist Pack ink black

Patagonia Dirt Roamer Waist Pack

ink black

Varenr: 350714
Fargeink black
Patagonia Dirt Roamer Waist Pack ink black
ink black
Patagonia Dirt Roamer Waist Pack steller blue
steller blue
999,-
3 på lager (
  • 37B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Minimalistisk!
Dirt Roamer er en praktisk og kompakt rumpetaske for minimalistene på sykkelsetet. Man får jo en bedre frihetsfølelse, men dårligere beskyttelse kontra sekk. Rumpetasken har plass til det mest nødvendigste som verktøy, snacks, slanger mm, pluss en liten og pakkbar jakke.
  • Sitter godt på!
  • Slitesterk
  • Minimalistisk
Vekt - 238 g
Materiale:
  • 100% resirkulert nylon
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar