• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 326362
Scarpa

Mojito Bio

night blue 39
Outlet

999,-

2 på nettlager
Farge: night blue
Velg størrelse
Husk impregnering
OrganoTex ShoeCare impregnering
OrganoTex ShoeCare impregnering

159,-
Tilgjengelig
Bærekraftig og allsidig fritidssko med urbant tilsnitt
Mojito Bio er den ikoniske skomodellen Mojito i en ny og fremtidsrettet drakt. Mojito Bio er det første 100% biologisk nedbrytbare Scarpa produktet. Materialene som er benyttett i denne skoa er modifisert for å gjøre de lettere nedbrytbare av bakterier og andre naturlige mikroorganismer.

Interteks Green Leaf-sertifisering erklærer at under de kontrollerte forholdene i henhold til ASTM D5511-standarden, er prosentandelen av biologisk nedbrytning av sålen, slitebanen og øvre materialer mellom 6% og 8% allerede etter 45 dager. Når skoene har gjort jobben sin og er utslitte, kan du i stedet for å gjemme de bort på mørkeloftet eller kaste de i restavfallet, legge de til kompostering. Dette sikrer at det ved slutten av nedbrytingsprosessen ikke er spor av plast i miljøet. Smart, eller hva?
  • Sertifisert 100% biologisk nedbrytbar
  • Forenklet design for å redusere stoffrester under produksjon
  • Produsert med en fremtidrettet tankegang
  • Lissesystem som går langt fram på tåpartiet, inspirert av klatreverdenen, som sørger for maksimal tilpasning og en behagelig passform
  • Overdel laget av PET-garn vevd med strikketeknologi
  • Biologisk nedbrytbar Presa® sålekonstruksjon
  • EVA mellomsåle med middels tetthet for maksimal stabilitet
  • Yttersåle av naturgummi-blanding med utmerket grep og holdbarhet på høyde med syntetisk gummi
  • Produseres i en rekke utvalgte farger
  • Unisex modell
Vekt - (str. 42) 315 g

Hvem passer denne for?

Passer de som ønsker en lett, behagelig og stilig hverdags- og fritidssko som også er produsert i et bærekraftig miljøperspektiv.
Sesong: s 2021 vpg
Alder og kjønn: Dame, Herre, Unisex
Skotype: Fritidssko, Lave fjellsko
Bærekraft: Bionedbrytbar, Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager