• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 286258
Perfect Descent

Direct Drive w/steel car

8m

31 500,-

3 på nettlager
Velg lengde
Auto Belay sikringsenhet
“Auto Belay”, eller “autosikring”, er nokså ferske uttrykk innenfor klatresporten. Det handler om en type innretninger som faktisk kan erstatte en klatrepartner ved innendørsklatring på topptau. Løsningen er en solid selvlåsende snelle festet i toppen av klatreruta. Snella trekker lynraskt og automatisk inn all slakken i sikringsbåndet som klatreren er festet til, og bremser umiddelbart ved fall, akkurat som ved normal topptauing. En vesentlig forskjell er likevel at autosikring ikke lar seg distrahere, ikke blir utålmodig eller kranglete om hvem sin tur det er til å klatre, og gir heller ikke tyn for labre klatreprestasjoner. Denne sikringspartneren er dessuten tilgjengelig døgnet rundt! Alltid like opplagt til oppdrag.
 
Perfect Descent er en av de store produsentene av autosikringer, og er offisiell leverandør til det internasjonale klatreforbundet (IFSC) gjennom blant annet World Cup og og Olympiske leker.
Hver enkelt enhet håndlages, inspiseres og sertifiseres ved fabrikken i Colorado, USA.
Med en eller flere Perfect Descent tilgjengelig på inneveggen, eller klatresenteret, er det uendelige muligheter for å drive systematisk klatretrening for de som virkelig satser, men det gir også full trygghet for dem som bare vil prøve klatring for første gang. Perfect Descent kan være perfekt for skole-/SFO-, og klubbvegger. uten at det kreves allverden av personell, sikkerhetsopplæring, eller kurs, på forhånd.
 
Perfect Descent er en enkel men super-robust konstruksjon som selvsagt er utrustet med solide høykvalitetskomponenter. Perfect Descent skal ettersees og vedlikeholdes av godkjent og kompetent personale, og servicesenter, i faste intervaller for å opprettholde tryggheten i systemet. Den største feilen brukeren kan gjøre er faktisk å ikke klikke seg inn i den solide karabinen som er forbindelsen mellom klatreren og autosikringen.
To (eller flere) Perfect Descent reduserer i prinsippet besøkstiden hos senter som ellers strever med å ha god nok kapasitet på veggen, siden to klatrevenner kan klatre samtidig og parallelt heller enn annenhver gang. Foreldre og trenere kan konsentrere seg om å filme teknikk, eller gi tilbakemeldinger underveis, i stedet for å måtte fokusere kun på trygg sikring.
Med Perfect Descent på senteret trenger man ikke alltid booke tid hos noen som kan sikre. Klatrere kan trene harde intervaller eller langkjøringsøkter i veggen helt uavhengig av goodwill fra andre. Klatrere på alle nivåer kan varme opp, og tjuvtrene i en ellers hektisk hverdag.
Klipp deg inn i karabinen! Ingen fall vil nemlig komme for brått eller overraskende for Perfect Descent Direct Drive.

Vpg har status som servicesenter for Perfect Descente i Norge. Dette betyr at resertifisering og service av autosikringsenheter kan ordnes på kort tid, noe som gir minimalt med nedetid for klatresentre som har utstyr fra Perfect Descent.
  
  • Størrelse: 40 x 24 x19 cm
  • Tilbaketrekningshastighet sikringsbånd: 0,6 m/s
  • Nedfiringshastighet (maks): 2 m/s
  • Nedfiringshastighet (minimum): 0,5 m/s
  • Ytre materiale i snella: Aluminium, Rustfritt stål, Acetal 
  • Båndmateriale sikringsbånd: 2,5 cm vevd nylon
  • Bruddstyrke sikringsbånd: 15,6 kN
  • Ulike lengder sikringsbånd: 8,5 , 12,2, eller 16,1m
  • Anbefalt klatrervekt: 11,5 til 140kg
  • Godkjent servicesenter i Norge/Oppdal
   
Vekt - 14,1 kg

Hvem passer denne for?

Klatresenter, Inne- eller utendørs klatrevegger
Sesong: s 2018, s 2019
Type: Mekanisk taubrems
Bruk: Sportsklatring
Siste 30 dager