• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 366414
Patagonia

Down Sweater Vest M's

wax red XL
Outlet

1 999,-

1 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: wax red
Velg størrelse
Størrelseguide
Den perfekte varmen
Klassisk, men med et nytt design! Denne dun vesten er superlett, vindtett og har et ytterstoff av NetPlus® 100% resirkulert nylon. Fylt med 800-fill Responsible Down Standard dun koseklemmer vesten deg varm rundt kroppen!
  • 100% resirkulert shell
  • Responsible Down Standard dun
  • Full lengde glidelås foran
  • To håndvarmende sidelommer med glidelås
  • Brystlomme med glidelås dobles som stuffsekk
  • Kommer med reparasjonslapper
  • Fair Trade sertifisert
Vekt - 252 g
Materiale:
  • Skall: 1.2oz 20-denier NetPlus® resirkulert nylon ripstop fra fiskegarn
  • PFC-fri DWR finish
  • Isolasjon: 800-fill 100% Responsible Down Standard dun sertifisert av Control Unionen (CU 880272)
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Topptur
Størrelse Bryst Midje Arm
XS 86,5-89 71 81,5
S 89-94 73,5-76 84
M 96,5-101,5 78,5-84 86,5
L 106,5-112 86,5-91,5 89
XL 117-122 96,5-101,5 91,5


Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager