• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 335802
Patagonia

Nano-Air Hoody M's

superior blue w/ink black L
Outlet

2 099,-

2 på nettlager
Farge: superior blue w/ink black
Velg størrelse
Anmarsj, klatring, sikring, Nano-Air® er laget for det meste!
Nano-Air® er designet for fulle dager i fjellet der aktivitetsnivået varierer. Isolerer og holder på varmen når du står og sikrer men puster svært godt når du er i aktivitet. 4-veis stretch sørger for god bevegelighet uansett aktivitet. Værbestandig ytterstoff har DWR (Durable Water Repellent) behandling.
  • God bevegelsesfrihet, puster godt og holder varmen
  • Hette har stretch, sitter godt på når den trengs, er ikke i veien når den ikke er i bruk
  • Glidelås med myk beskyttelse mot haka
  • To stikklommer og en brystlomme med lav profil for kompabilitet med klatresele/hoftebelte på sekk
  • Jakka kan pakkes ned i brystlomma
  • Ermene har lav profil og er ekstra forsterket mot slitasje, elastisk materiale for å holde varmen inne
  • Fair Trade Certified™
  • bluesign® godkjent
Vekt - 346 g
Materiale:
  • Skall og foring: 1.7-oz 100% polyester (87% resirkulert) med 4-veis stretch og PFC-fri DWR behandling
  • Isolasjon: 60-g FullRange™ 100% polyester (40% resirkulert) med 4-veis stretch
  • Ermer hem: 4.9-oz 100% polyester, forsterket mot slitasje og med stretch, DWR behandlet
Sesong: s 2022 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert, Resirkulert
Størrelse Bryst Midje Arm
XS 86-89 71 81
S 89-94 73-76 84
M 96-101 78-84 86
L 106-112 86-91 89
XL 117-122 96-101 91


Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager