• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 336763
Patagonia

Insulated Snowbelle Pants W's

palo green L
Outlet

1 799,-

1 på nettlager
Farge: palo green
Velg størrelse
Størrelseguide
Ta vare på klærne dine

20% rabatt på impregnering (trekkes fra i kassa)

OrganoTex Spray-On tekstilimpregnering
OrganoTex Spray-On tekstilimpregnering

199,-
Tilgjengelig
Isolerte skallbukser
Insulated Snowbelle Pants fra Patagonia er vind- og vanntette ski og snowboardbukser isolert med 40g Thermogreen™. Buksene er skreddersydd for god bevegelsesfrihet, og har veldig gode pusteegenskaper slik at de har et bredt bruksområde og holder deg varm og komfortabel i vintermånedene. Både skall og isolasjon er laget med minst 70% resirkulerte materialer. Fair Trade™ sertifisert.

  • Varme og holdbare skallbukser
  • Justerbart liv, belteløkker for deg som ønsker det
  • Løkke bak for kompabilitet med snøskjørt på Patagonia Snow jakker
  • Mesh på innsiden av ventilasjonsluker på begge lår
  • To stikklommer
  • Gamasjer holder snøen ute
  • Ekstra forsterkning på innsiden av anklene mot slitasje
  • Skjult RECCO® brikke
  • Fair Trade Certified™
  • bluesign&red; godkjent
Vekt - 621 g
Materiale:
  • Skall: H2No™ Performance Standard shell - 2-lags, 4.7-oz 75-denier 100% polyester (70% resirkulert) micro-twill with a DWR (durable water repellent) finish.
  • Fôr: 2.2-oz 100% polyester taffeta
  • Isolasjon: 40-g Thermogreen™ 100% polyester (92% resirkulert).
  • Gamasjer: 3.2-oz 100% polyester plain weave med DWR behandling
  • Liv: 3.8-oz 100% polyester brushed tricot
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Dun og isolasjon, Skall og Gore-Tex
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert, Rettferdig handel
Bruk: Frikjøring
Størrelse Midje Innside lår
XS 65-67 79
S 70-72 81
M 75-77 81
L 81-85 81
XL 90-95 81


Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager